Lelaki Cina Ini Bvang T4hi Telinga Keras Tanpa Pesak1t Rasa Sak1t Jadi Perhatian Netizen

Mungkin ramai yang sudah tahu cara bersihkan telinga dengan cara yang betul tetapi bagaimana jika t4hi telinga yang keras? Mungkin agak sukar untuk keluarkannya yang sering menjadi ganggvan pada pendengaran.

Keadaan itu pasti membuatkan pesak1t menjadi tidak selesa selain turut menyebabkan iritasi. Sebelum keadaan tersebut menjadi semakin p4rah dan mvdarat anda disarankan mencari langkah untuk mengatasi mas4lah ini.

Telinga jika tidak dibersihkan dengan betul pasti pendengaran kurang baik.

Seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Nurul Amira turut berkongsi bagaimana seorang lelaki Cina menolong seorang kanak-kanak yang mempunyai masalah t4hi telinga keras dapat dibvangkan dengan baik sekali tanpa rasa sak1t langsung. Cara ini memang sangat mengkagumkan.

Cara Hilangkan Tahi Telinga Keras

Bagus uncle ni. Ada masalah t4hi telinga keras kat dalam, dia leh buat. Tak sak1t langsung. Anak siap sengeh sengeh.

Cara buang t4hi telinga yang dilakukan lelaki ini menyebabkan anak tidak merasa sebarang kesak1tan.

Sebab anak bujang ni jenis t4hi telinga keras. Bukan tak korek, tapi makin dikorek makin ke dalam. Korek dulu smpai lvka lvka. Try guna pengorek berlampu tu dah melekat sungguh plak dengan kulit.

Letak minyak zaiton, letak ubat cair t4hi telinga kat klinik, semua tak jalan. Dah ke dalam sangat, dah melekat sungguh. Bila tarik lvka. Kesian pulak panggil asyik tak dengar. Try bawak sini, tak sampai 15 minit pun. Dia masuk vbat, terus benda tu keluar, tinggal tarik je.

Ayah dia pun buat sekali. 35 tahun tak pernah keluarkan, hambik ko. Banyak g1ler. Berketul ketul, ingatkan takde. Niat nak cuci je sebab korek hari hari tu rasa dah bersih. Memang best giler dia kata. Lapang terus.

Ni no wasap anak dia kalau nak buat appoinment dengan dia eh. Sebab uncle ni memang super busy.

Cik MV share dari pengalaman Cik MV sendiri. Korang yang tak nak percaya boleh blok siap siap. Jangan nak tinggalkan s4mpah dalam komen ni. Tak paksa, cuma berkongsi.

Sekian terima kasih.

+60 11-1175 7115

Semoga bermanfaat.

Video :

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @KhalifahMedia

 

 

Sumber : Media Maklumat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*